Gott nytt år!

Nu är det nästa 2013, det har gått ännu ett år, helt sjukt! tiden bara går och går, man måste verkligen vara ordentlig med vad man gör av sin tid så man hinner med allt man vill hinna med innan det helt plötsligt gått ännu ett år.
 
Jag vet att jag inte gjort så mycket som jag kunnat under 2012, har slösat en massa tid också på dö tid och liknande, men har även varit med om en sjukt massa bra saker! Har varit med om både sorg och glädje, men mest glädje faktiskt!
Har hunnit fylla 20! (WOOHOO). Jag har lärt känna en massa nytt folk som i framtiden även dom önskar sig vilja bli tv-producenter!
Jag har fått nya starka vänskapsband! Och växt så otroligt mycket som människa!
Ja, det jag kommer ta med mig mest från just 2012 är hur mycket jag växt som människa, jag har vågat att låta mig själv utvecklas till den människa jag alltid önskat vara. Och jag tänker fortsätta växa även under 2013 och sträva mot mina mål i livet.
 
Något mer jag minns starkt från 2012 är hur viktigt vänskap är och hur bra och fina människor jag har i mitt liv! Som sagt har jag fått nya starka vänskapsband detta året och förstår nu verkligen hur mycket man kan betydda för någon som en vän. Hur viktigt det är att visa sina vänner hur viktiga dom är för en och även om man inte alltid pratar hela tiden med dom eller spenderar all sin tid med dom, så försvinner inte vänskapen utan blir bara ännu starkare!
Ja nu bev detta ett lite djupt inlägg, men inlägg som dessa får gärna bli så tycker jag! :)
 
Jag har även insett detta året att jag aldrig igen vill spendera en sommar utan att jobba så att man bara sitter hemma i 3 månader och inte kan göra något. Det får jag helt fullt skylla på mig själv, men nu har jag upplevt det och lärt mig en läxa :P
 
Men ja, så under detta året har inte inte hänt jätte mycket, men på samma gång så otroligt mycket saker! (Som man alltid säger haha, men det e sanningen.
Men nu ska jag rikta mig in på 2013 och göra det året ännu bättre! Fortsätta mitt liv och göra det till vad jag vill ha det och inte låta något stoppa mig!
2013 du e så välkommen
NU KÖR VI!!! :D
 
Ha nu en riktigt bra nyårsfton där ute allihopa och hoppas ni alla går in i 2013 med positiva tankar och gör det året till precis vad ni vill!
Ha det bäst!
Hälsningar// Mikamey

Snart nytt år!

Ja nu är det mindre än ett dygn kvar till 2013, väldigt spännande, skönt att jorden aldrig gick under så att man får uppleva detta nya år ;)
 
Idag har det fixats och donats inför nyår, handlats mat och sen har även mamma och jag gjort oss lite fina, vi har fixat våra naglar, det e ju alltid lite roligare med nyår när man gör sig lite extra fin! :)
Jag har även färgat mitt hår, var så himla trött på det, den hemska utväxten och även färgen på håret överhuvudtaget, så nu e det röd kopparfärgat, riktigt nice vart det faktiskt, expirimenterade faktiskt när jag färgade det haha!
Hade egentligen andra planer för mitt hår, men hade inte riktigt råd att fixa till det så, så därför har jag detta som en plan B så länge, tills jag har råd att fixa det som jag vill! :) ( vad jag har för planer tänker jag icke avslöja just nu, det får bli en överraskning tills det är fixat! ;) )
 
Nej nu måste jag dra och sova så att jag orkar med att fira in det nya året, och någon gång under dagen kommer det även komma ett inlägg om det gågna året 2012 och en nyårs hälsning till er alla! :)
 
Mina naglar nästan klara!
 
Ha det bäst
Hälsningar// Mikamey
 

You can take everything I have

You can break everything I am
Like I'm made off glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear med down
I will be rising from the ground like a skyscraper
Like a skyscraper

King of Pop

Kollade precis en dokumentär på tvåan om Michael jackson! Får aldrig nog av att få en inblick i hans liv och hur det var att jobba med honom. Han var den största och det kommer aldrig komma någon och bli större än honom, så enkelt är det bara!

Det som gjorde min dag var när Kayne west kommenterade angående Smooth Criminal "Vem är Annie?" för det har vi alla nog undrat, vem fan e den där Annie och mår hon verkligen bra, haha! Just den biten var otroligt rolig. Både jag och mamma satt och as garvade åt det. Och när en annan kille i dokumentären sa "hur många gånger kan man egentligen säga, are you okay annie, Michael lyckades hittade 15 olika sätt". Men ja som sagt, vem är Annie och mår hon verkligen bra, det är den stora frågan.
Och nu när jag sett denna dokumentären så vart jag otroligt sugen på att se filmen om honom, så ska nog se till att se den snart! :)

Och bara för det så slänger jag även in en av mina absoluta favorit låtar med honom "Dirty Diana" och min mammas favorit "Smooth Criminal"





Ett litet kort inlägg i ett försök att komma tillbaka lite i bloggandet igen, det var ju ett tag sen senast :P ska försöka att sköta mig bättre denna gången! :)
ha det bra!// Mikamey