Redigering utan dess like!

Sitter just nu och redigerar som aldrig förr!
Jag och min grupp håller på med en inslagsserie och alla inslagen ska vara färdigredigerade innan måndag, men det bästa vore ju om man var färdig typ lördag, det hade ju varit fett!
Så idag har jag suttit sen kl 10 dock inte konstant redigerande utan med ganska många avbrott också pågrund av  koncentrations svårigheter. Men jag har ändå fått ihop nästan 3 min och den ska vara ca 1,30 till så nu jobbar jag en stund till. Hellre sitta längre pass och mindre pass än en massa korta känner jag.
Så nu vet ni vad jag håller på med! 
 
With love
Mikamey
 

Back to Pitäyo!!

Oooooh yes tomorrow it is!
Då är nämligen julledigheten slut och jag drar hem till mitt fina Piteå! :)
 
Jag kan villigt erkänna att jag saknar Piteå massor nu. Har jag umgåtts med familjen ständigt i lite mer än 2 veckor, inget ont menat det har varit skönt, riktigt skönt men jag bor ju inte här längre utan jag har ju faktiskt flyttat hemifrån och det är i Piteå som jag trivs just nu. Plus att jag saknar att sova i en säng som jag inte får ont i ryggen utav :P
 
Lång historia kort: När jag flyttade hemifrån fick min äldsta brorsa ta över mitt rum så jag har inget rum här längre vilket gör att jag får sova i min yngsta lillebrors sovrum då han sover hos mamma. Och hans säng är inte den skönaste utan jag får väldigt ont i ryggen utav den, så jag saknar min otroligt sköna säng hemma i Piteå!!
Men i morgon bär det av! Lämnar Nynäshamn 10.25 och anländer in i Piteå vid ca 4 tiden, såååå skönt!! :)
 
Så nu är väskorna packade och bara en natts sömn och några timmars resande står emellan mig och Piteå!
Och sen på tisdag så har jag min första lektion som kommer att vara i Programledarrollen där jag kommer att leda ett program med en panel där vi ska diskutera ett ämne tillsammans, väldigt spännande kommer det att bli! Jag e lite nervös, men ja det är man ju alltid liksom, men det kommer att gå bra, för hitills har det gått bra för mig och jag har varit förvånansvärt nöjd med mina insatser! Men jag lär mig hela tiden och det e självklart huvdsaken.
Nej nu dags att vara vaken en liten stund till men sen blir det sängen eftersom att klockan ringer 8.00!
 
With love
Mikamey
 
 
 
 
 

Thought of you

I'm in love with the thought of you
 
 

Tankar

När man på nätterna sitter uppe och börjar fundera alldeles för mkt, börjar gräva i känslor och tankar som man egentligen borde låta bli. Så kan en så enkel sak som en helt random text få en att må bättre. En text som man inte alls vet vart den kommer ifrån, vilket kanske gör den ännu mera trovärdig, text som andra kanske tycker är fjantig. Men för mig så är den just nu en räddning från att gå alldeles för djupt in i mina egna tankar.
 
"När du känner dig ensam och ingen bryr sig, läs då detta eftersom att det är helt sant:
Varje kväll tänker någon på dig innan den somnar. Minst 25 människor i denna värld älskar dig.
Den enda anledningen till att någon någonsing skulle tycka illa om dig är för att de vill vara precis som du.
Det finns minst 2 personer i denna värld som skulle dö för dig. Du betyder allt för någon.
Någon som du inte ens vet existerar älskar dig.
När du gör det största misstaget någonsin, kommer något bra av det.
När du tror att världen har vänt dig ryggen, ta en titt.
Kom alltid ihåg komplimanger du fått. Glöm oförskämda kommentarer." 
 
Jag väljer att ta åt mig av detta för jag vet att det ligger en viss sanning i det, antagligen inte i just allt, men i vissa saker.Så på något sätt ger den mig en viss tröst och en viss kärlek! Man ska älska och tror på sig själv helt enkelt, man är unik och fin på sitt eget sätt och om andra människor runt omkring inte ser det. Så är det synd om dom!
 
With love
Mikamey

Livet

Man kan inte få allt man önskar sig här i livet, det vet jag. Om man vill ha något så får man se till och jobba för det. Men ibland önskar jag att man bara kunde knäppa med fingrarna och så fick man allt man önskar sig. Allt man saknar här i livet, saker som alla andra har men som man själv saknar.
Men då är det bara att inse att livet inte är rättvist, ta sig i kragen och fortsätta att gå.
Och bara att hoppas att om man håller ut tillräckligt länge, så man får det man helst av allt önskar sig!
 
"Jag har somnat ibland och hoppats att vakna som nån helt annan, ett bättre jag.
Jag har tappat tron, jag har levt bredvid, jag har gått på lina hela mitt liv.
Men åren går och man lär sig leva med dom kort som delats ut.
Vågar jag säga att jag tror på ödet och allt får en mening tillslut.
Tänk om allt är som det ska, ingen annan jag borde va.
Ttänk om allt, all drama all skuld var steg på världen som leder mig hem,
där tårar blir till guld.
Dra en lott ur den svarta hatten be om tur be om nåd.
För nåt gick sönder men nåt blev helt.
En del kan man aldrig förstå"

Mitt nyår

Ja som överskriften säger så tänkte jag berättade lite om hur min nyårsafton var!
Jag hade en lugn nyår med familjen, min mamma, mina 2 bröder och ena brorsans flickvän!
 
Under dagen hände inte speciellt mkt, mamma höll på största delen av dagen med att förbereda maten, en super god 3 rätters middag. Fast innan det så var hon och jag ute och handlade lite raketer och smällare och såna saker som är ett måste när det kommer till nyår enligt min mening! :)
Jag handlade inte jätte mkt utan handlade lite smällare för sammanlagt 50kr, köpte lite tanks, flugor, tigerraketer och gröna bollar. Bara småsaker alltså, inga stora läskiga raketer, dom fick mamma stå för :P
 
Sen vid 6 tiden så var det dags att äta mat och mamma hade nu planerat den här middagen i veckor och la ner tid och själ i den vilket gjorde den otroligt bra, riktigt god 3 rätters middag hade hon fått ihop.
 
Förätt: Krustader med kantarell stuvning
Huvudrätt: Stekt oxfilé med potatisgrattäng och bearnaisesås
Efterrätt: Ugnsstekta äpplen med kanel och socker och hemmagjord vaniljsås
(men eftersom jag varken gillar varma äpplen eller kanel så åt jag ist fruckkocktail med vaniljssåsen)
 
Otroligt gått och man var ju mätt som aldrig förr efter det, sen när vi hade ätit den goda maten så spelade vi lite sällskapsspel och först ut var spelet Sverige som då är ett frågesportsspel om Sverige. Jag är dock sämst på frågesport så jag förlorade självklart, stort haha, men jaja jag gillar att spela ändå, även om jag alltid förlorar :P
Men eftersom att det spelet var lite för svårt, speciellt för min 9-åriga lillebror så spelade vi även spelet Genie junior som också är ett frågesportsspel fast för barn. Dock förlorade jag där också men jaja man kan inte vara bäst på allt hehe :P .... Vi hade trevligt när vi spelade och det var huvudsaken.
 
Sen när vi hade spelat klart så var klockan ca halv 10 så för att fördriva tiden så satte jag och min lillebror på filmen Modig som vi båda tyckte var riktigt bra. Jag hade förväntat mig att den skulle vara bra så jag hade rätt.
Efter filmen så var det dags för fyrverkerier så vi drog ut och började smälla, men tyvärr så la alla våra tändare
 
inprincip av så det tog en jäkla tid att smälla, sjukt irriterande så efter 50 min gav vi upp och jag hade då hälfte av mina smällare kvar. Men vi hade fått iväg lite raketer iaf plus att vi fick ju se en massa från andra så det var ju nice.
 
Så till det stora hela så hade jag en riktigt mysig nyår och nu e det dags att ta sig an 2013! :)
 
 
Ha det bäst
hälsningar// Mikamey